Suurejooneline Ameerika filmiinstituudi (AFI) Life Achievement Award Gala toimus nädalavahetusel Hollywoodis Dolby teatris. Tuntud filmitähe Nicole Kidmani jaoks oli õhtu ülimalt eriline - ta pälviski Life Achievement Award’i tunnustuse ehk elutööauhinna. Tähtsalt sündmusele oli ta selga pannud ülimalt sobiliku sädeleva kuldse kleidi.

Pidulikule galale oli ta kaasa võtnud oma muusikust abikaasa Keith Urbani, kellega mitmetel fotodel koos poseeriti. Samuti toetasid teda prestiižsel üritusel ka tütred Sunday Rose (15) ja Faith Margaret (13), keda näeb ülimalt harva avalikkuse ees. Tegemist oli tüdrukute esimese punase vaiba üritusega.

Sunday kandis kaunist õlapaelteta valget kleiti, millel ilutsesid lillekesed. Faith oli selga valinud kena korallitooni kleidi. Fotol poseerib ka Nicole’i õetütar Sybella, kes kannab pildil punast kleiti.

Oma auhinda vastu võttes kiitis Nicole oma abikaasat Keithi, kahte tütart ja oma perekonda, vahendab People. Nicole avaldas, et tema elus on olnud meeletult õnne ning ka armastust, mis on kõige olulisem.